Voel de Magie van Tactiel Stimulering!
Ontdek de kracht van aanraking met onze exclusieve behandelingen! Geniet van ultieme ontspanning, pijnverlichting en verbeterde vitaliteit. Boek nu en voel het verschil!

Ontwikkeld in Zweden en daar ook met wetenschappelijk bewijs onderbouwd.
Volgens een gestructureerde aanraakmethode waarbij strijken, vasthouden en druk elkaar afwisselen, wordt je hele lichaam behandeld. Met uitzondering van de erogene zones.

Gedurende de behandeling in een aangenaam warme ruimte ervaren mensen al rust. Tijdens het aanraken komt er al vanaf 3 minuten het hormoon oxytocine vrij die na ongeveer 40 minuten op zijn hoogste niveau is. Het is de tegenhanger van adrenaline waarvan het niveau zakt als een yin-yang effect. Oxytocine, ook bekend als knuffel- of gelukshormoon, zet in je lijf processen aan de gang die helen, rust geven en het gevoel van verbondenheid opleveren. Door steeds dezelfde structuur te gebruiken gaat je lichaam de techniek herkennen en ervaar je de volgende behandelingen nog sneller de effecten als ontspanning, verbinding en heling.

Mooie processen die hierbij in gang gezet worden zijn bijvoorbeeld een lagere bloeddruk, betere spijsvertering, minder angst of onrust.

Probleemgerichte behandeling

Bij lokale klachten kan er ook gekozen worden voor een deel- behandeling:
Hoofdpijn: Behandeling van het hoofd, eventueel gecombineerd met een handmassage.
Schouderklachten: Behandeling van het schoudergebied.
Buikklachten: Behandeling van het buikgebied, eventueel gecombineerd met een handmassage.
Rugklachten: Behandeling van de rug.
Benenklachten: Behandeling van de benen, eventueel gecombineerd met een voetmassage.

Complete behandeling

Bij deze behandeling wordt het hele lichaam verzorgd met plantaardige, koudgeperste olie en afgesloten met een warme omslagdoek. U kunt kiezen voor behandelingen 1x per week, 1x per 2 weken of 1x per maand. Regelmatige behandelingen geven betere resultaten dan eenmalige sessies en hebben langdurige effecten. Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden, van kinderen tot ouderen, en biedt ook zonder klachten veel voordelen.

Gekroonde Bel Weldaad

Complete lichaamsbehandeling met extra aandacht voor de rug, handen, voeten en het hoofd. Aansluitend kruidenthee en gezonde versnaperingen.

Duo Behandeling

Natuurlijk komen jullie lekker samen.
De ene op de behandeltafel, de andere lekker in een hoekje in alle rust.
Daarna natuurlijk andersom.
Door dit samen te beleven is het moment van ontspanning, verbinding en heling wat langer voor jullie allebei, waardoor het effect nog wat sterker is.